Laatste nieuws:
Lenteconcert in kerk Heide

Lenteconcert in kerk Heide

OKRA Heide-Kapellenbos en vtbKultuur Kalmthout nodigen samen op zondag 28 april de Koninklijke Fanfare Sint-Catharina uit Hoogstraten uit voor een lenteconcert in de Sint-Jozefkerk van Heide (Kalmthout). Kurt Van Eeghem verzorgt de presentatie van het concert dat om 15 uur begint.

Koninklijke Fanfare Sint-Catharina

De Koninklijke Fanfare Sint-Catharina uit Hoogstraten is een volwaardig podiumorkest dat bestaat uit een 40-tal muzikanten. Zij brengen onder leiding van Eddy Chrisostomus een programma van licht klassieke muziek en filmmuziek van onder andere Ennio Morricone. Daarnaast passeren er ook klassiekers van Lloyd Webber en Leonard Cohen. U hoort ook enkele verrassende solisten.

Lenteconcert in kerk Heide
Kurt Van Eeghem
Eddy Chrisostomus

Dit alles onder leiding van dirigent Eddy Chrisostomus. Hij was eerste solist klarinet bij het orkest van de Opera van Vlaanderen en assistent-docent van Walter Boeykens. Eddy Chrisostomus trad al op op vele plaatsen in Europa, maar ook in Mexico en Japan. De organisatie van dit lenteconcert is in handen van OKRA Heide-Kapellenbos en vtbKultuur Kalmthout.

Kaarten kosten 12 euro en kan u bestellen bij Danielle Van Herck: 03 666 54 60 of dany.vanherck@telenet.be. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis binnen.

Waar: Sint-Jozefkerk van Heide, Heidestatieplein 4-8, 2920 Kalmthout.
Wanneer: Zondag 28 april, 15:00

Foto’s: vtbKultuur Kalmthout

SdK

Facebook46
Twitter
Follow Me
Tweet