Laatste nieuws:
Wandel mee langs trage wegen

Wandel mee langs trage wegen

Wandel zondag 28 april mee langs de mooie, landelijke trage wegen van Essen-Hoek en Kalmthoutse-Hoek

Deze wandeling wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor de landelijke, trage wegen van Essen-Hoek en Kalmthoutse-Hoek, die steeds meer onder druk komen te staan. Al heel veel van deze kleine verbindingswegen zijn verdwenen of riskeren in de toekomst te verdwijnen. Door samen deze wegen te gebruiken willen wij de gemeente en de landeigenaren laten weten hoe belangrijk deze wegen voor alle gebruikers zijn.

De wandeling is niet bewegwijzerd, volg de groep of de routebeschrijving. Uiteraard kunt u ook op een ander tijdstip vertrekken en de wandeling maken los van de groep. U kan de routebeschrijving vinden in bijlage of downloaden via de facebookpagina HoekVerbindt of opvragen door te mailen naar hoekverbindt@gmail.com.

Kunt u niet meewandelen volg en like dan zeker onze facebookpagina om ons initiatief te steunen. De wandeling is volledig op uw eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Alvast bedankt en veel wandelplezier!

Vertrek: 10:30u Café Hoek City, Moerkantsebaan 268, 2910 Essen.
Wandelroutes: Groep 1, wandeling van 6 km: +/- 1,5u wandelen – omgeving Essen Hoek, aankomst bij café Hoek city, geen stopplaats onderweg
Groep 2: wandeling van 15 km: +/- 4u wandelen – van Hoek naar hei en terug, aankomst bij café Hoek City, stopplaats na 10 km bij T&T Essen.
Wie: Iedereen is welkom

Hoek Verbindt, samen langs trage wegen.

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet