Laatste nieuws:
Grenscross Essen sponsort Chiro Horendonk met 300 snoepzakjes
Vlnr Keisi, Mali, Paulien, Hannelore, Ties en Kimberly

Grenscross Essen sponsort Chiro Horendonk met 300 snoepzakjes

De Grenscross kon vanwege corona niet doorgaan, dat was al de tweede keer dit jaar dat het geweldige evenement afgelast moest worden. Er was al veel tijd en werk in de organisatie gestoken, maar om een volwaardig evenement in deze tijd te organiseren, is vrijwel onmogelijk.

Enorme belangstelling

“De interesse voor onze Grenscross is altijd enorm”, vertelt Hannelore Valencijns. “Qua deelnemers waren er al vierhonderd gegadigden en dan hebben we het nog niet over het publiek gehad, dat altijd massaal komt kijken. De snoepzakjes voor verkoop hadden we al klaargemaakt en na overleg met Brigitte Quick hebben we besloten die aan Chiro Horendonk te schenken. We hopen dat volgend jaar april de Grenscross wel door kan gaan, drie maal is scheepsrecht zullen we maar zeggen.”

Zomerbar

“We zijn al aan het sparen voor nieuwe chirolokalen”, vertelt Ties. “Dus we zijn heel erg blij met deze schenking. We hebben dit weekend onze Zomerbar waar mensen iets kunnen eten en drinken en natuurlijk ook deze snoepzakjes kopen. De Zomerbar wordt gehouden op Over d’Aa 182 in Essen en is vandaag geopend van 13:00 tot 01:00 en morgen van 13:00 tot 20:00”

NN

Facebook65
Twitter
Follow Me
Tweet