Laatste nieuws:
Intocht Sinterklaas Heikant Essen 2017 - (c)Noordernieuws.be - DSC_7439u70

Vrolijke kinderstoet begeleidt Sint en zijn Pieten

Toen de Pieten onder begeleiding van het trommelkorps naar de Kiekenhoeve gingen om Sinterklaas te halen, brak als bij toverslag de zon door. Er stonden al veel kinderen te wachten en de spanning steeg ten top toen de muziek dichterbij kwam. Sinterklaas werd gehaald en samen met zijn trouwe knechten begroette hij alle kinderen, voordat de tocht naar Feestzaal Heikant ondernomen werd. Even leek hij nog te twijfelen of hij daarvoor een oldtimer zou nemen, maar besloot toch dat paard en wagen meer bij hem hoorde. In de zaal ging het vrolijke feest verder. Tot bleek dat het paard van Sinterklaas weg was! Een madam kwam binnen die beweerde met het paard over de Heikant te hebben gereden en dat zij de zus van de Sint was en dat zij dit jaar op de troon wilde zitten!
Niemand geloofde haar natuurlijk en de kinderen kwamen allemaal op voor de Goedheiligman. Het was kleurrijk en vrolijk, zoals een goed Sinterklaasfeest hoort te zijn!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook54
Twitter
Follow Me
Tweet