Laatste nieuws:
Sinterklaas en Zwarte Piet - Noordernieuws.be - HDB_5509u70

Sinterklaas is weer in het land!

Gisteren is Sinterklaas met de Pietenbende weer in België aangekomen. Ze zijn meteen doorgereisd naar zijn kasteel, waar Sint uit ging rusten van de vermoeiende reis. Maar vandaag kwam hij even bij ons langs.

Zo blij met de mooie tekeningen!

“Het was weer een onderneming, maar ik ben blij weer terug te zijn in mooi België”, straalt de Goedheiligman. “Na aankomst is Hoofdpiet meteen naar de Sinterklaasbrievenbus op Heikant gegaan, om te kijken of er al tekeningen waren gepost. En dat was inderdaad zo, ik ben er heel erg blij mee! Ik kon vanmorgen niet wachten tot na het ontbijt en heb ze meteen bewonderd. Ze zijn prachtig, ik voelde de moeheid meteen van me afglijden. De brievenbus blijft natuurlijk nog even staan en ik hoop heel erg dat er nog meer kindjes zijn die me blij gaan maken met hun prachtige tekeningen! En als ze zeker weten dat ze zoet zijn geweest, mogen ze vanaf vanavond ook hun schoentje al zetten.”

Sinterklaas is weer in het land!2

Verkleed je als Sint of Piet

“Volgende week zondag, 20 november, kom ik weer naar Heikant en verheug me er enorm op om al die leuke en lieve kinderen weer te zien. Nu heb ik een speciaal verzoek. Om het nog feestelijker te maken zouden mijn Pieten en ik het fantastisch vinden als de kindjes zich verkleden als Sint of Piet. Dat zou het feest nog veel vrolijker maken! De tien mooist verklede kinderen krijgen in de zaal een mooie beloning. Om 13:00 komen ze me halen bij de Kiekenhoeve en met de Sintband gaan we in feestelijke optocht naar Zaal Heikant, Heikantstraat 138, waar de Sinterklaasshow zal plaatsvinden. Nog zeven nachtjes slapen, ik kan bijna niet wachten!”

Sinterklaas is weer in het land!

NN

Facebook39
Twitter
Follow Me
Tweet