Laatste nieuws:
Vragen over sociaal isolement bij 65-plussers

Vragen over sociaal isolement bij 65-plussers?

Onze deskundigen geven antwoord

Senioren worden tijdens deze crisis extra hard getroffen. Ze behoren tot de risicogroep wat besmetting betreft en krijgen door de maatregelen weinig bezoek. Sociaal isolement loert om de hoek. In ons panelgesprek bespreken we dit onderwerp uitvoerig.

De gemeente Essen biedt haar inwoners graag een luisterend oor en organiseert weer een panelgesprek. Senioren en bezorgde Essenaren kunnen hun goed afgelijnde vraag over het thema ‘sociaal isolement bij 65-plussers’ stellen aan onze deskundigen. Je kan je vraag indienen tot zondag 10 mei, 18.00 uur.

We leggen de belangrijkste vragen graag voor aan enkele plaatselijke deskundigen en filmen het panelgesprek. Guy Henkens (directeur Woonzorgcentrum Sint-Michaël en Zonnewende), Sofie Van de Keybus (thuisverpleegkundige bij het Wit Gele Kruis) en Louis Fret (voorzitter van de Essense Seniorenraad), bespreken de vragen onder leiding van Bert Magnus (campusverantwoordelijke van Woonzorgcentrum De Bijster en moderator van het dementiecafé).

Stel je vraag hier

We zenden het gesprek maandagnamiddag, 11 mei uit op onze website en op de Facebookpagina van de gemeente Essen: https://www.facebook.com/gemeente.essen/

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet