Laatste nieuws:
Broeder Willy: “Enorm bedankt voor al jullie hulp, jullie zijn geweldig!”

Je huis opruimen in deze coronatijd? Denk aan Broeder Willy!

Met z’n allen zuchten we onder de gesel van COVID-19, die ons onze sociale contacten afneemt en dwingt zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar sommige landen zuchten onder nog een gesel, die van de armoede.

Veel nood aan huisraad

Al 38 jaar doet Broeder Willy zijn missiewerken en heeft duizenden containers over de hele wereld gestuurd. Via zijn netwerk, dat hij wereldwijd zelf heeft opgezet, komen ook vragen om goederen waar veel nood aan is. “Mijn goede vriend Patrick Haghedooren gaat drie keer per jaar met een container naar de Filipijnen”, vertelt Broeder Willy. “Die containers worden hier bij mij geladen. Nu heeft Patrick contact met me opgenomen, omdat er veel nood is aan huisraad. Potten, pannen, tassen, bestek, … Voor ons heel gewone dingen, maar daar is het schaars. Ook naar kleding blijft veel vraag.”

Je maakt veel mensen blij!

“Niet alleen vanuit de Filipijnen trouwens, ook in Congo is er grote behoefte huisraad en kleding. Mijn verzoek aan iedereen: ben je in deze coronatijd je huis aan het opruimen en heb je nog huisraad en kleding die in goede staat zijn? Gooi het niet weg, je maakt er veel mensen heel blij mee!”

Ben jij ook aan het ruimen en heb je spullen die je anders weg zou doen, maar die nog prima bruikbaar zijn en waar mensen in een ander werelddeel heel gelukkig mee zouden zijn? Bel dan Broeder Willy op 0495.777.626.

NN

Facebook179
Twitter
Follow Me
Tweet