Versier je voortuin voor BK wielrennen

Versier je voortuin voor BK wielrennen

Op zondag 28 mei wordt in Brasschaat het Belgisch kampioenschap wielrennen voor junioren betwist. Wie op het parcours woont, wordt uitgedaagd om die dag de voortuin te versieren in ‘wielerthema’. Dus inwoners van de Hemelakkers, Bredabaan, Guyotdreef, Lage kaart, Augustijnslei, Max Hermanlei, Paulusstraat, Hoge en Lage Kaart, Guylei, D’Oultremontlei, Baillet-Latourlei, Vriesdonkakker en Voshollei kunnen aan de slag. Een deskundige jury zal die zondag diverse keren lang het parcours wandelen en beoordelen wie het creatiefst het thema verwerkte. De winnaars krijgen een ballonvaart voor twee personen cadeau.

Je hoeft je niet in te schrijven, versier gewoon die zondag je tuin in ‘wielerthema’ en misschien van je in de prijzen. Het wedstrijdreglement kan je ook nalezen op https://www.brasschaat.be/sites/default/files/2023-04/23022Wedstrijdreglement_BK_Junioren_voortuintjes.pdf

Alle info over de wedstrijden vind je op www.bkbrasschaat.be/wedstrijd-parcours/. Om 11 uur starten de dames voor hun wedstrijd (5 ronden). De heren junioren vertrekken om 14.30 uur (9 ronden).
De vertrek- en aankomstzone kan je vinden op de Hemelakkers ter hoogte van de Driehoeksweide in het gemeentepark. Op die weide wordt ook een publieksdorp opgebouwd waar je tussendoor kan genieten van een hapje en drankje. De toegang is gratis.

MLH

Foto: © MLH

Facebook98
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!