Laatste nieuws:
Dierenasiel Canina - Wandeldag en Rommelmarkt augustus 2018 - Essen - (c) Noordernieuws.be - HDB_8888

Veel bezoekers voor Opendeurdag Canina

Het terras zat vol, op de rommelmarkt werd enthousiast gesnuisterd en gekocht en overal liepen honden. Die werden bewonderd, geaaid, gekroeld en verwend.

3 Opendeurdagen per jaar

3 keer per jaar is er een Opendeurdag bij dierenasiel Canina en die wordt altijd druk bezocht, net als gisteren, zondag 26 augustus. Het weer liet zich van een betere kant zien, zodat men lekker op het terras kon zitten. Op de rommelmarkt was van alles te vinden en natuurlijk was de opbrengst voor het welzijn van de dieren die hier tijdelijk wonen. Er was veel belangstelling voor de dieren en een vrij groot aantal werd gereserveerd. Dieren worden namelijk niet meteen meegegeven, dit om impulsieve aanschaf te voorkomen.

Zoals bij iedere Opendeurdag was het echtpaar aanwezig, die hun hondjes overal met zich meenemen in een kinderwagentje. Ze gaan nergens naar toe zonder hun lievelingen. De hondjes wisten ieders hart te stelen en niemand kon voorbij lopen zonder ze even te aaien.

De volgende Opendeurdag is in oktober, maar de datum is nu nog niet bekend. Maar dat het gezellig wordt weten we nu al!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook43
Twitter
Follow Me
Tweet