Laatste nieuws:
Harley-Davidson Club - Essen - Treffen 2018

Supersfeer bij treffen Harley-Davidson Club Essen

Het weer zat even niet mee op zaterdag 25 augustus. Precies op de dag van het treffen van de Harley-Davidson Club Essen. En dat was de reden dat het wat later op gang kwam, maar de stroom geïnteresseerden nam gestaag toe. Vanaf het moment dat bezoekers, jong, niet zo jong, groot, klein, motor- en niet motorrijder één voet op het terrein zetten, had de geweldige sfeer hen meteen te pakken.

Genieten

“Iedereen geniet met volle teugen”, zegt voorzitter Jean-Pierre Roosenboom, “er is van alles te doen. Niemand hoeft zich te vervelen. Het is weer een geweldig evenement en de enorme hulp van de diverse verenigingen helpt hier natuurlijk enorm aan mee!”

Bezoekers uit alle windstreken

De bezoekers kwamen overal vandaan. Peter Arends kwam, inclusief Harley-Davidson, over uit Valencia (Spanje) om het treffen te bezoeken. “Dat heb ik tot zover met ieder treffen gedaan”, vertelt Peter, “en volgende week brengt een groep een tegenbezoek.”

Peter Arends kwam over uit Valencia

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook188
Twitter
Follow Me
Tweet