Laatste nieuws:

Geweldige sfeer op zonovergoten Harley-Davidson treffen

Het was warm, maar de bomen naast het parochiecentrum in de Kerkstraat boden lekker veel schaduw. De perfecte plek voor alle enthousiaste motorrijders, die naar het Harley-Davidson treffen waren gekomen, om heerlijk bij te praten.

110 Harley Davidson Club Essen - Festival 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_8004

Het was alweer het zevende treffen van Harley-Davidson Club Essen en motorrijders uit de diverse landen waren gekomen om van een geweldige dag te genieten. De sfeer was super en zoals altijd gezellig en er waren optredens van Tripe-B, Easton en een solo van een van de clubleden. Het was ook het laatste treffen voor Jean-Pierre Roosenboom als voorzitter.

113 Harley Davidson Club Essen - Festival 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_8007
Jean-Pierre Roosenboom

“Vanaf de oprichting van Harley-Davidson Club Essen ben ik de voorzitter geweest”, vertelt Jean-Pierre. “Maar het wordt tijd voor anderen, die mogelijk een andere kijk op dingen hebben. De nieuwe voorzitter is nog niet bekend, die zal in september gekozen worden uit de diverse kandidaten. Ik heb het voorzitterschap altijd met heel veel plezier gedaan en blijf natuurlijk wel gewoon lid van de club!”

Geweldige sfeer op zonovergoten Harley-Davidson treffen
Beike rijdt dan geen motor, maar had het ook prima naar haar zin!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook303
Twitter
Follow Me
Tweet