Laatste nieuws:
HDC - Sluitingsrit Harley-Davidson Club Essen - 2018

Veel deelnemers Sluitingsrit Harley-Davidson Club Essen

Een enorm aantal deelnemers vertrok even na 12:00 van café De Voerman om de Sluitingsrit van de Harley-Davidson Club Essen te rijden. Een 140 kilometer lange trip doorheen Zeeland met het prachtigste weer dat je je kan voorstellen!

Niet alleen Harley-Davidsonrijders

Eerder deze week kondigden we deze rit al aan en dat bericht werd massaal gelezen en gedeeld.
Niet alleen Harley-Davidsonrijders konden deelnemen, juist uit het oog van verbroedering en het sociale aspect was elke motorrijder welkom. Daar hadden heel wat clubs gehoor aan gegeven en er waren er dan ook heel wat vertegenwoordigd. De deelnemers kwamen overal vandaan: Essen natuurlijk, maar ook Antwerpen, Hemiksem, Boechout, Merksem, Breda, Steenbergen, Wouwse Plantage, Putte, Rochel (Nederlands Limburg), ….

Prachtige motoren

Voor, naast en achter café De Voerman stonden de stoerste en prachtigste motoren, een genot om te zien voor iedere liefhebber. Voor de rit was het een gezellig treffen, bijpraten en kennismaken. Even na 12:00 vertrokken de bijna 100 motorfietsen en de auto’s wachtten geduldig tot iedereen op weg was. Toen de glanzende en kleurrijke motoren uit het oog waren verdwenen en het geluid niet meer te horen was, werd de Nieuwstraat weer een gewone straat. Tot vanmiddag, als de stoet weer terugkomt en de straat weer een feestelijk aanzien zal geven.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook284
Twitter
Follow Me
Tweet