Harley-Davidson Club Essen - sluitingsrit 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_8707uq75

Harley-Davidson Club Essen rijdt sluitingsrit

Zoals elk jaar organiseerde Harley-Davidson Club Essen een sluitingsrit, die nu vanaf de nieuwe locatie vertrok, Hoek City.

Iedereen was welkom

Road Captain Didier Damoiseaux en secretaris Jeroen Emke hadden samen met Patrick De Leger een begeleide rondrit uitgezet van zo’n 180 kilometer. Deze zou ook de bevriende Harley-Davidson Federatie Club in Assenede passeren. Het weer van de afgelopen dagen was slecht met veel regen. Maar de weergoden hadden er duidelijk zelf ook zin in en zorgden dat het droog bleef. De rit was niet alleen voor Harley-Davidsonrijders, iedereen was welkom. Immers, bij de sluitingsrit staan verbroedering en het sociale aspect voorop.

118 Harley-Davidson Club Essen - sluitingsrit 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_8695

Om exact 12:00 vertrokken de tientallen motorrijders en rond 17:00 werden ze weer terug verwacht. Om de honger te stillen werden ze getrakteerd op een broodje worst. Aansluitend is er een afterparty met live muziek van One Man Band Jo Hideaway,de bekende Country en Blues zanger/gitarist.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook279
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!