Laatste nieuws:
Zevende sluitingsrit Harley-Davidson Club Essen vertrekt van nieuwe locatie!

Zeventiende sluitingsrit Harley-Davidson Club Essen vertrekt van nieuwe locatie!

De sluitingsrit van Harley-Davidson Club Essen is een traditie geworden. Het is alweer de zeventiende keer dat deze wordt gehouden.

Alle motorrijders welkom!

Dat de sluitingsrit door de Harley-Davidson Club Essen wordt georganiseerd, wil niet zeggen dat deze uitsluitend voor deze Harley-Davidson motorrijders is. “Integendeel, iedere motorrijder die tijd en zin heeft, is van harte welkom!” benadrukt Patrick Rossen. Patrick Rossen is de nieuwe voorzitter van de club. Samen met Ed Suijkerbuijk (vice-voorzitter), Didier Damoiseaux (Road Captain) en Jeroen Emke (secretaris) vormen zij het nieuwe bestuur.

092 HDC - Harley-Davidson Club Essen - Sluitingsrit 2018 - (c) Noordernieuws.be - HDB_9971

Verbroedering en het sociale aspect

Jeroen en Didier hebben, in samenwerking met Patrick De Leger, een begeleide rondrit van zo’n 180 kilometer uitgezet, die ook passeert bij de bevriende Harley-Davidson Federatie Club in Assenede. “Bij de sluitingsrit staan de verbroedering en het sociale aspect voorop”, legt Patrick uit. “En dat we iedereen nog eens zien voor we gaandeweg aan onze, denkbeeldige, winterslaap gaan beginnen.”

Zevende sluitingsrit Harley-Davidson Club Essen vertrekt van nieuwe locatie!-

One Man Band Joe Hideaway

“We komen om 11:00 bijeen bij café Hoek City en vertrekken om 12:00. We verwachtten rond 17:00 weer terug te zijn, waarbij iedereen getrakteerd wordt op een broodje worst. Aansluitend is er een afterparty met live muziek van One Man Band Jo Hideaway,de bekende Country en Blues zanger/gitarist.”

Wanneer: zaterdag 12 oktober, samenkomst 11:00, vertrek 12:00
Waar (let op! nieuwe locatie): café Hoek City, Moerkantsebaan 268, 2910 Essen
Deelname: €10,- p.p. inclusief drie consumptiebonnen. Bonnen kun je onderweg tegen zeer democratische prijs bijkopen.
Inschrijven ter plekke

NN

Facebook110
Twitter
Follow Me
Tweet