Laatste nieuws:
Rij mee met de Sluitingsrit van Harley-Davidson Club Essen!

Rij mee met de Sluitingsrit van Harley-Davidson Club Essen!

Zoals ieder jaar organiseert Harley-Davidson Club Essen de Sluitingsrit, waarmee officieel het seizoen van rondritten wordt afgesloten. Deze georganiseerde tocht gaat doorheen Zeeland en is zo’n 140 kilometer lang met 2 stopplaatsen.

Verbroedering en sociaal aspect

Dat deze Sluitingsrit door de Harley-Davidson Club Essen wordt georganiseerd, betekent niet dat alleen Harley-Davidson motorrijders mee mogen rijden. Integendeel, iedere motorrijder die tijd en zin heeft is van harte welkom! “Het gaat juist om een rondrit waarbij de verbroedering en het sociale aspect voorop staan”, zegt Patrick Rossen. “En dat we iedereen nog eens zien voor we gaandeweg aan onze, denkbeeldige, winterslaap gaan beginnen.”

Harley-Davidson Club Essen

Optreden Jo Hideway

De samenkomst voor deze rit is zaterdag 13 oktober om 11.00 bij café De Voerman (Nieuwstraat 25, Essen). De vertrektijd is 12:00.
Bij De Voerman kan je je inschrijven en de kosten zijn €10,-. Hiervoor rij je mee met de begeleide groep en krijg je gratis consumptiebonnen. Deze kun je gebruiken bij De Voerman of bij de stopplaatsen onderweg. Natuurlijk kan je onderweg nog bonnen bijkopen, bij Patrick Rossen of bij hulppenningmeester Ed. Daarmee kan je onderweg consumpties kopen aan een gunstige prijs.

Na de tocht gaat het genieten door, krijgt iedereen een kom lekkere soep met brood en is er een gastoptreden van Jo Hideway, de bekende Country en Blues zanger/gitarist.

LW

Foto’s: Harley-Davidson Club Essen

Facebook439
Facebook
Twitter
Visit Us