Vanaf maandag 16 maart stop and go principe bij Aldi

Vanaf maandag 16 maart stop and go principe bij Aldi

Dit wil zeggen dat vanaf nu maximum 25 klanten op hetzelfde moment in de winkel toegelaten worden om hun boodschappen te doen. Dit betekent dat het soms kan gebeuren dat je enkele minuten buiten zult wachten aan de deur.

Dit zorgt voor de mogelijkheid om afstand te houden van andere mensen terwijl er gewinkeld wordt, maar het verlaagt ook de werkdruk van het personeel om hopelijk vlotter de rekken opnieuw aan te vullen.

Het handvat van de winkelkarren en mandjes worden dagelijks gereinigd. De toetsen van onze bancontact apparaten worden ook regelmatig gereinigd. Betaal dus bij voorkeur met de kaart, contactloos of via een app op je telefoon.

Op drukke dagen kan het gebeuren dat de winkel tijdens de dag een korte sluitingstijd inlast of ‘s avonds even vroeger sluit om de rekken aan te vullen zodat er telkens zo weinig mogelijk leegstaat voor de klant.

Ja, er is nog voldoende wc papier, keukenpapier, bloem, pasta, melk en water beschikbaar bij de leveranciers dus aub HAMSTEREN IS NIET NODIG.

Alvast bedankt,
Uw ALDI-team.

Facebook318
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!

Eén reactie

  1. dat word zalig winkelen, zo vlot door de gangen rijden ,zonder dat er iemand in de weg staat. maar buiten gaat er een rij van hier tot ginder staan, lekker opeen gepropt, want niemand mag voorkruipen. mss aan de gemeente nadarhekken vragen , en het systeem van pretparken gebruiken.dus een zigzag baan .