Laatste nieuws:
Snit & Style, al vijftien jaar een begrip
Snit & Style, al vijftien jaar een begrip

Hair Studio Snit & Style, al vijftien jaar een begrip!

Op 5 mei bestaat stijlvolle Hair Studio Snit & Style van Patrick Heijnen (44) vijftien jaar. Voor hij zijn eigen zaak begon, werkte hij bij Kreatos. Echt op zijn plek voelde hij zich daar niet en Patrick merkte dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

Het pand waar nu Hair Studio Snit & Style zich bevindt, was eerst woonhuis met de bedoeling op de begane grond een bloemenzaak te beginnen. “Wij kochten dit huis in november 2000”, legt Patrick uit, “mijn man, Rudy Vos (50) stelde voor om voor onszelf te beginnen. Bij mijn vorige werkgever had ik een grote klantenkring die speciaal voor mij kwam, dus lag het meer voor de hand een hair studio te beginnen.”

Groot succes

Toen het besluit was gevallen, was de zaak was binnen twee weken ingericht en voorbereid op de nieuwe start. Het was een onmiddellijk succes. “Op 5 mei hielden we de receptie en op 7 mei stonden er bij de opening al twaalf mensen te wachten! Dat had ik dus echt niet verwacht. Alle dagen zaten we helemaal vol.”

Hair Studio Snit & Style
Hoe het was

Na vijf jaar werd er ingrijpend verbouwd. “De klanten kwamen via onze eigen voordeur binnen en de wachtruimte daar achter was te klein. Er werd toen een orangerie aangebouwd, waar we het ontwerp zelf voor hebben gemaakt. Die fungeert nu als wachtruimte.”

Trouwe klanten van het eerste moment

Snit & Style heeft veel klanten van het eerste moment. “Natuurlijk heb je altijd wel verloop: mensen verhuizen of overlijden, maar nieuwe klanten blijven terugkomen bij hun kapper en oude klanten zien we ook regelmatig terug komen. Klanten zijn heel trouw en je bouwt er een echte band mee op. Ze kunnen hun verhaal aan je kwijt: je bent vertrouwd, een luisterend oor en ze weten dat je er verder met niemand over spreekt.”

Wat begon als een succes blijkt na vijftien jaar nog steeds een succes. Om dit te vieren krijgt iedere klant vanaf 10 mei een goody bag, vol met verrassingen!

Meer informatie over Hair Studio Snit & Style

Voor de openingsuren kunt u terecht op de website van Snit & Style.

Hair Studio Snit & Style

LW

Facebook112
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Al 12 jaar een trouwe klant .
    Van harte gefeliciteerd
    Groetjes Els