Laatste nieuws:
Ook Snit & Style opent morgen de deuren!
Patrick en Rudy

Ook Snit & Style opent morgen de deuren!

De kappers zijn al sinds begin november gesloten en dat is aan heel wat kapsels te zien. De opluchting was dan ook groot toen het bericht kwam dat ze 13 februari de deuren weer mochten openen.

Nog niet verwacht

Patrick Heijnen, die samen met zijn man Rudy de bekende kapperszaak Snit & Style heeft, zal zijn klanten vanaf morgen ook weer verwelkomen. “Ik had wel verwacht dat we zouden mogen openen”, vertelt Patrick. “Maar eigenlijk niet al vanaf morgen, maar twee weken later, na de Krokusvakantie. Toen het bericht kwam dacht ik: ‘O jee, hoe gaan we dit bolwerken en dan nog op zaterdag ook! Zaterdag is namelijk de dag dat je je vaste klanten hebt en die afspraken zijn altijd blijven staan en gaan dus nu door.”

Ook Snit & Style opent morgen de deuren!

CO2 meter

“We volgden de maatregelen altijd al strikt op, wat dat betreft verandert er niet veel. Wel hebben we nu een CO2 meter voor het meten van de luchtkwaliteit. Is de waarde over de 800, dan moeten er ramen open om te ventileren. Maar als je met een kleur op je haar zit, is dat niet aangenaam en bij een permanent mag er geen trek zijn. Dus houden we daar rekening mee en laten mensen daar plaats nemen waar ze er het minste last van hebben.”

We hebben er enorme zin in!

“Vorige week vrijdag zijn we tussen 18:00 en 20:00 helemaal gek gebeld, zeker honderd telefoontjes hebben we gehad en constante berichten via mail en messenger. In september ben ik geopereerd aan een gescheurde pees in mijn schouder en daarna heb ik een vervanger in de zaak gehad. Dus toen kwam de lockdown wel goed uit. Maar mijn schouder is nu goed genezen voor zover ik weet, dat gaan we morgen merken. We hebben er enorme zin in en verheugen ons op de sociale contacten en mensen terug mooi maken!”

Snit & Style

NN

Facebook138
Twitter
Follow Me
Tweet