Laatste nieuws:
Hairstudio Snit en Style geeft de zomer nog meer kleur! - Patrick en Rudi - (c) Noodernieuws.be 2022 - HDB_6662u75

Snit & Style Hair Studio geeft de zomer nog meer kleur!

De zomer is begonnen en we mogen weer naar festivals, concerten en andere geweldige evenementen. Val op tussen alle mensen met een exclusieve, kleurrijke uitstraling van je haar.

Patrick en Rudy van Snit & Style Hair Studio introduceren trots ‘Colour Alchemie’, een nieuw product van Schwarzkopf, met een wel heel verrassende werking.

Verrassende kleuren

“We hebben het product in vijf kleuren”, legt Rudy uit. “Namelijk: Scarab, Peacock, Borealis, Andrite en Phoenix, die allemaal voor een andere, aparte warme kleur zorgen. Ze zorgen voor een gloed die een warme kleur geeft als het blootgesteld wordt aan warmte. En die kleuren verschillen per product: rood/paars, groen/blauw, … Als we het op het haar aanbrengen en het droogt op, is het vrijwel niet meer te zien, tot er warmte op komt van de zon, lampen, camera’s, bij een barbecue, … Dan komen er verrassende kleuren tevoorschijn.”

Hair Studio Snit & Style geeft de zomer nog meer kleur!
© Schwarzkopf
Onzichtbaar tot er warmte bij komt

Terwijl Rudy uitlegt lopen we naar buiten, waar in de zon een prachtige groen/blauwe gloed ontstaat op zijn zwarte haar. “Zo werkt het dus”, lacht hij. “Je ziet er niks van, tot er warmte bij komt!” “Er zijn diverse manieren van opbrengen”, zegt Patrick. “Met een sponsje of een kwastje, je vingers of figuurtjes via een sjabloon, alles is mogelijk. En zodra je het wast is het weg, dus ook als je in de regen loopt. Het geeft absoluut geen vlekken en is superveilig in gebruik. Het is wel zaak dat je geen stylingproducten gebruikt, die leggen een filmpje rond de haren en dan heeft de Colour Alchemie niet de juiste ondergrond. Ook na het opbrengen kan je geen stylingproducten gebruiken.”

Uniek product

“Het is ideaal voor openlucht evenementen. Wordt het donker, dan zijn de kleuren minder te zien, maar bij warme lampen komt de kleur weer net zo mooi en stralend terug. Als je lang haar hebt en je brengt daar het product op aan en je steekt je haar op, dan komt door de warmte van je hoofdhuid de kleur weer tevoorschijn. Ook wanneer je een muts of een pet draagt. Helaas werkt het niet bij heel lichtblond of wit haar, dat is wel jammer. Maar verder is het een geweldig en uniek product!”

Website: Snit & Style Hair Studio

NN

Facebook63
Twitter
Follow Me
Tweet