Laatste nieuws:
Cyberpesten

Ros bloed

Datingsites zeggen me niets en gezien ik toch heel wat uurtjes in mijn zaakje klop, is de kans om iets nieuws te ontdekken klein. Christine, een vriendin van me, had daar een oplossing voor. Ze liet me een foto zien van een ros exemplaar. Niet meteen mijn keuze, maar ik wilde wel een ontmoeting om te zien wat erin zat en dit voor ons beide. De dag van de afspraak was ik ontzettend zenuwachtig, maar mijn zoon en vriendin met echtgenoot gingen graag mee om me te ondersteunen. Mijn jongste zoon had er geen zin in. Die bleef liever thuis roepen om te brullen tegen zijn Playstation vrienden, iets waar ik soms zot van word.

We hebben elkaar verlegen begroet en voorzichtig afgetoetst, de date en ik, en het zat me best mee. Zijn staart was van een goede lengte, het knuffelgehalte was hoog, de zachte haren lieten zich strelen, de vrolijkheid straalde er van af en hij gehoorzaamde netjes. Het klikte, waardoor een beslissing snel genomen werd. Met andere woorden, ik ga volledig voor deze vitale, hevige rosse.
Boris, het baasje liet me ook weten dat hij, buiten een bench, ook nog een elektrische blafband ter beschikking had. Radja blaft namelijk als hij alleen zit, maar gezien ik boven mijn zaak woon zal Radja nooit alleen zijn en dus bedankte ik voor de band. Zodoende, door noodzaak wegens een scheiding maar sowieso met pijn in zijn hart, zal de eigenaar mij één dezer dagen zijn Engelse Cocker overhandigen. Maar alleen nadat ik hem plechtig beloofde om zorgzaam en liefdevol voor zijn huisdier te zorgen, tot de dood ons scheidt.

Terug thuis zette ik me in alle rust even neer op de bank. Even chillen… Tot mijn jongste zoon uit het niets weer begon te roepen op zijn vrienden via de Playstation. Waardoor ik ontzettend schrok en een metertje in de lucht vloog. En toen kreeg ik een helder moment! Ik heb een sms naar Boris gestuurd betreffende de blafband…
“Ik ga die blafband precies toch kunnen gebruiken, mits een kleine nek aanpassing.”

Martine de Weerdt

Facebook61
Twitter
Follow Me
Tweet