Laatste nieuws:
After Party Crossvrienden - Jan Anthonissen en Peter Schepens - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3128u65

Peter en Jan organiseren afterparty crossvrienden

Het seizoen van de veldcross is afgelopen. Daarom organiseren Peter Schepens en Jan Anthonissen een afterparty om supporters van de diverse renners en renster terug samen te brengen als afsluiting van het seizoen.

Geweldige prijzen bij tombola

Het wordt een vrolijk en gezellig samenzijn. DJ Broekie, die in de feesttenten speelt na de meeste crossen, zorgt voor een swingende avond. Er wordt ook een tombola gehouden, waarbij je fantastische prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een gesigneerde wereldkampioenentrui van Sanne Cant. Om de avond een extra dimensie te geven, komt fritkar De Bolle Buik uit Zundert om de inwendige mens te versterken. Voor €5,- kun je een uur lang a volonté eten. Het geld dat na aftrek van kosten overblijft, wordt integraal overgemaakt aan de stichting ‘Kom op tegen kanker’.

Rennerstrui Koerser Sanne Cant met handtekening - After Party Crossvrienden - Jan Anthonissen en Peter Schepens - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3130s

De entree voor deze toffe avond bedraagt €30,- en daarvoor kun je van 20:00-01:00 vrij drinken. Na 01:00 is de prijs €1,60 per consumptie. Je kan je tot en met 25 april opgeven voor deze fantastische avond, maar wil je met de tombola meedoen tot uiterlijk 15 april.

Rennerstrui Koerser Sanne Cant met handtekening - After Party Crossvrienden - Jan Anthonissen en Peter Schepens - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3131s

Wanneer: zaterdag 27 april van 20:00 – zolang het gezellig is
Waar: zaal ’t Gildenhuys, Stationsstraat 57, Essen

Peter en Jan organiseren afterparty crossvrienden
 

Om veiligheidsredenen kan de entree alleen worden betaald per overschrijving en dus niet ter plekke.

Ga voor informatie over aanmelden en meer naar de facebookpagina.

LW

Facebook82
Twitter
Follow Me
Tweet