Jeannine Douws - Column

Laten we allemaal ons steentje bijdragen

Omdat nu iedereen verplicht huisarrest heeft en er mensen bij zijn die zich misschien vervelen en toch graag lezen of koken, kan je bij mij GRATIS lectuur komen afhalen. Kwestie van een (klein) steentje bij te dragen in deze, voor ons allen, moeilijke tijden. Dus voor de eventueel geïnteresseerden: er zijn liefdesverhalen/romans, detectiveverhalen, kookboeken en in mindere mate oorlogsboeken
Je kan mij je eigen (eventueel gemengde) voorkeuren en aantal per voorkeur doorsturen op Facebook, dus niet via messenger! Je hebt een max. van 6 à 10 boeken per keer, met vermelding van dag en uur van afhaling. Maximaal vijf personen, en zeer zeker niet allemaal tegelijk, kunnen elke dag een pakketje ophalen. Er is in elk geval GEEN enkele mogelijkheid om zelf uit te kiezen. Zelf af te halen in Wildert aan de poort waar het bestelde pakket dan zal klaarliggen. Het adres geef ik via pb aan je door. Om misbruik te voorkomen vraag ik je vriendelijk om ook op het afgesproken tijdstip je boeken te halen. Ben je een half uur of langer later, dan haal ik ze weer weg.
Het is ook niet de bedoeling dat de afgehaalde boeken worden teruggebracht en zeker en vast ook niet de bedoeling hier met 20 personen tegelijk af te komen voor U en onze veiligheid én gezondheid.

Jeannine

Facebook32
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!