Laatste nieuws:
Laffe dierenbeul vergiftigt pup van elf maanden oud

Laffe dierenbeul vergiftigt pup van veertien maanden oud

Een mooie, stralende middag was het toen Sidney en Kylie van den Bosch gisteren, 5 juni, met hun oma en hun veertien maanden oude pup Aïk gingen wandelen. Halverwege de Vijverdreef zakte Aïk door zijn poten. Sidney en Kylie dachten dat hun lieveling moe was en hebben hem even laten doen. Tot hij ging liggen en zijn adem heel raar ging doen.

Rattengif

Kylie ging snel naar huis om een kruiwagen te halen, zodat ze hem snel naar huis konden brengen. Maar zover mocht het niet komen. In de kruiwagen kreeg Aïk een stuiptrekking en overleed ter plekke. Steve, de vader van Kylie en Sidney kwam het lichaam meteen halen en belde zijn vrouw Wendy op haar werk op, die meteen naar huis kwam. Het lichaam van Aïk werd naar de dierenkliniek gebracht voor autopsie om te onderzoeken wat er nu gebeurd zou kunnen zijn met zo’n jonge hond.
Om half tien ’s avonds werden ze gebeld en het bericht was vreselijk. In de maag had alleen gras gezeten, maar zijn bloedvaten, hart en lever zaten vol gestold bloed. Dit was het duidelijke resultaat van rattengif. Omdat rattengif niet meteen werkt, maar pas na een paar dagen effect heeft bij een hond, moet hij tijdens een wandeling eerder deze week iets gegeten hebben. Maar mogelijk werd er ook iets over de draad de tuin in gegooid.

Meerdere vergiftigingen

“We hebben al vaker droge boterhammen in onze hof gevonden”, vertelt moeder Wendy Van Dijck, “en onze buur vond laatst een raar zakje dat heel erg stonk. Nadat ik het bericht op facebook had geplaatst, werd ik prompt gecontacteerd door mensen die precies hetzelfde mee hebben gemaakt.
We zijn allemaal heel erg verdrietig, Aïk was de grote wens van Sidney en Kylie en nu moesten ze hem al afstaan. Laatst was hij nog geopereerd, ik heb toen daarna naast hem op de grond geslapen. We hielden zoveel van onze Aïk!”

Laffe dierenbeul

Duidelijk is dat er een laffe dierenbeul in Wuustwezel aan de gang is. Let goed op dat uw hond geen dingen eet die niet van u afkomstig zijn en hou ook uw kat in de gaten. En door waakzaam te zijn kunt u misschien ook iemand betrappen, die bezig is met de voorbereiding om een dier een afschuwelijke dood te laten sterven!

LW

Facebook870
Twitter
Follow Me
Tweet

10 Reacties

 1. R.I.P. mijnen boeddha ik ga je ongelooflijk hard missen.
  Veel te jong hebben we jou moeten afgeven … ???
  ik zal er alles aan doen om hopelijk andere hondjes hiervan te besparen Door dit massaal te delen en dat iedereen hun buurt mee in t oog houd voor zulke krapule daden. Ik beloof je als ik hier achter kom dat die persoon net t zelfde gaat eten dan wat zij jou hebben gegeven. Ik mis je makker.
  Veel liefs van je baasjes en de Kids

  • Ik weet hoe jullie je voelen. Twee weken geleden heeft er iemand mijn 3-jarige pug vergiftigd.. Ze overleed op weg naar de dierenarts. Veel sterkte aan jullie allemaal. Ik weet zelf dat geen enkel woord helpt de pijn te verzachten.. R.I.P. Aik.. Veel te vroeg..

   • Hier zijn echt geen worden voor die zoiets doet…. ? het doet ons wel goed die steun van iedereen. Het zal heel lang duren eer wij en de kinderen hierover zullen geraken

  • Hou hem dan ff vast die persoon wij willen ook nog spelen met hem !!!

  • Sterkte voor jullie en de hele familie? … verschrikkelijk gewoon? . Bij ons zijn er twee poezen niet meer thuis gekomen… zou natuurlijk ook wel eens de reden kunnen zijn.? ik mag er niet aan denken?

  • Dit is toch te gek voor woorden, want dit zou niet moeten gebeuren. Vuile lafaards zijn t gewoon bahbah.

 2. Karin petters

  Vandaag in merksem net hetzelfde bij een vriendin haar hondje Tito. Die ligt nu in i.c.u. in de dierenkliniek. Hopelijk haalt hij het wel. Veel sterkte met jullie verlies

 3. Een vieze laffe daad, als ik zo een betrap dan sta ik niet voor mezelf in dat weet ik zeker. Wij hebben ook 3 honden en zou me geen raad weten als daar wat mee gebeurt. Ik ken de pup zelf de foto met de donut heb ik zelf gemaakt toen ie nog bij de fokker was en af en toe likete ik wat op facebook. Van Aik kan nog niet bevatten dat het hem overkomen is, ik wens de familie daarom de komende tijd heel veel sterkte en hoop dat ze de dader pakken en goed straffen, als ik hem zelf zou tegen komen krijgt ie een andere straf. Echt wat een vieze gore laffe daad is dit.

 4. dit vind ik nu heel erg se ik hoop dat ik het niet tegen kom met mijn hond, maar inderdaad er zijn weer veel klachten over deze praktijken en er worden ook weer veel honden gestolen. Houd uw huisdier in de gaten, want terwijl je er bij bent doen ze van die dingen. Ik wens je nog veel sterkte maar ik zou niet te lang wachten om er een nieuwe aan te schaffen, dat verzacht de pijn. Dat is wel een magere troost maar wat moet een mens anders doen.

 5. Wendy, Imre, Timo en Romy

  OMG?????? RIP Aik. We zijn er allemaal niet goed van! Ocharme Sidney en Kylie. Op zo’n jonge leeftijd je hond voor je neus zien sterven. Dit is echt traumatisch. Het was zo’n lief beest. Sterkte aan iedereen en dikke knuffel van ons!