Laatste nieuws:
Struisvogels Wuustwezel rattengif - Noordernieuws.be 2019

Zieke dierenbeul probeert struisvogels te vergiftigen

Een aantal weken geleden plaatsten wij het artikel over de bijzondere hobby van Wendy Adriaens. Hier vertelde zij trots over haar grote liefdes, haar drie struisvogelkuikens.

Twee hondjes vergiftigd

Maar aangezien we omringd zijn door laffe dierenbeulen, heeft iemand geprobeerd deze prachtige dieren te vergiftigen. Gif gooien is walgelijk en superlaf. Gif gooien en weglopen, geen verantwoording nemen voor het feit dat je iemands dieren wil vermoorden. In diezelfde buurt werden onlangs twee hondjes vergiftigd. Het ene hondje overleefde het niet, het andere zal nooit meer goed worden.

Zieke dierenbeul probeert struisvogels te vergiftigen

Zakje rattengif

In de ren van de struisvogelkuikens was nieuw gras gezaaid en juist gisteren, woensdag 23 oktober, mochten de jonge vogels ervan gaan genieten. Om 15:00 was Wendy er nog aan het werk en toen ze om 17:00 terugkwam, lag het zakje met rattengif op het nieuwe grastapijt. Zou het zakje beschadigd zijn geraakt, op wat voor manier dan ook, dan hadden de kuikens het gif binnengekregen, met alle gevolgen van dien.

Wees en blijf alert

Wendy’s struisvogelkuikens worden perfect verzorgd en bezorgen geen overlast. Iedereen in de buurt is dol op ze en kinderen beleven enorme vreugde aan deze unieke dieren. Maar kennelijk gunt deze zieke geest de vogels het leven niet en de eigenaars en directe bewoners de liefde en de vreugde niet. Dit is in korte tijd het tweede geval van (poging tot) vergiftiging in dezelfde buurt. Zaak dus om alles goed in het oog te houden. Ziet u verdachte gedragingen, meld dit dan bij de eigenaars van de dieren en ook aan de politie. Zorg voor een goede beschrijving van de persoon en indien mogelijk kentekenplaten!

NN

Facebook4.2k
Twitter
Follow Me
Tweet