Laatste nieuws:
Wederom poging tot vergiftiging populaire struisvogels Koch's Corner - Wuustwezel - HDB_8422

Wederom poging tot vergiftiging van populaire struisvogels

Pedofielen en dierenbeulen behoren tot de meest verachtelijke mensen in onze maatschappij. Ze kunnen het niet laten om gevolg te geven aan de wensen van hun zieke geest. Wat ze, buiten personen met een ernstige psychiatrische aandoening, ook nog eens tot slappelingen maakt.

De grote liefde en passie van Wendy Adriaens zijn haar struisvogels, die ze vanaf het uit het ei komen heeft grootgebracht. Ze is dol op deze enorme loopvogels, die heel lief en handtam zijn. Maar kennelijk heeft een zeer gestoord persoon er moeite mee.

Twee pogingen te vergiftigen met rattengif

In oktober was de eerste poging om deze prachtige dieren te vergiftigen. In diezelfde buurt werden toen ook twee hondjes vergiftigd. Het ene hondje overleefde het niet, het andere zal nooit meer goed worden. Slechts twee uur nadat Wendy bij haar vogels was geweest, werd het zakje rattengif gevonden. Net op tijd, die keer. Een poosje later werd er weer een vergiftigingspoging gedaan. Ook nu kon die voorkomen worden. Maar afgelopen maandag leek de gestoorde dierenbeul even succes te hebben.

Wederom poging tot vergiftiging van populaire struisvogels
Zelfde merk rattengif als de vorige keren
Weer rattengif

Wendy kwam bij haar vogels en zag dat die niet meer op hun poten konden staan. Jan-Willem, Blue en Flodder, zoals de struisvogels heten, konden niet meer staan. Ze zwaaiden wild met hun nek en waren duidelijk doodziek. Oorzaak: rattengif. Het lege zakje werd gevonden en was van hetzelfde merk als de vorige keren. Wendy: “Ik probeerde ze te helpen, te steunen, maar ze zijn zo groot en zwaar, ik kon het niet. Het was misselijkmakend gruwelijk om hen zo te zien lijden!” Gelukkig kwamen Jan-Willem, Flodder en Blue er bovenop, maar de zieke dierenbeul is (nog) niet gepakt.. Deze struisvogels zijn heel populair, alle buurtbewoners zijn dol op ze en kinderen beleven enorme vreugde aan deze enorme dieren. Maar kennelijk is er een dierenbeul die hen dit niet gunt. Omwonenden houden alles al zo goed mogelijk in de gaten, maar meer controle is nodig.

Dringende oproep

Oproep aan iedereen in de omgeving van Koch’s Corner: houd alles goed in de gaten! Meld elke verdachte persoon of aandachttrekkende actie aan de eigenaars van deze dieren en ook aan de politie. Zorg voor een goede beschrijving en indien mogelijk kentekenplaten. Misschien hoort u iemand iets zeggen, iemand die iets loslaat over deze laffe praktijken, je weet nooit. Hebt u tips of mogelijkheden om deze prachtige dieren nog beter te beschermen tegen deze uitwassen van de maatschappij? Laat het ons weten!

NN

Facebook1.2k
Twitter
Follow Me
Tweet