Laatste nieuws:
Kapero Pop-Up in Shopping Promenade Kapellen

Kapero Pop-Up in Shopping Promenade Kapellen

Nadat de horecazaak gevestigd in Promenade de boeken had neergelegd, heeft het management Kapero gevraagd of zij alvast tijdelijk een alternatief konden voorzien.

Uitdaging

Kapero baat in Kapellen de Pastorie en Point Final uit. Ze hebben direct contact opgenomen met hun belangrijkste partners/leveranciers om te bekijken wat mogelijk was. Maandagavond 10 juli hebben ze beslist om de uitdaging aan te gaan. Middenin een vakantieperiode is het niet evident om op alle vlakken snel te kunnen schakelen. maar zijn er toch in geslaagd om op zaterdag 15 juli de pop-up te kunnen
openen. Er werd gestart met het drankaanbod, waar ze hun eigen Kapelse tripel, genaamd ‘Chappel’, zeker in de kijker zetten. Er zullen ook zo snel mogelijk croque monsieurs op de kaart komen, zodat de mensen ook een hapje kunnen eten.

Kapero Pop-Up in Shopping Promenade Kapellen2

Alternatief

Met nog een aantal verfraaiingen denken ze er toch in geslaagd te zijn om de mensen tijdens het shoppen in Promenade eventjes te kunnen laten verpozen en genieten van een verfrissend drankje. Kapero is ondertussen al een paar dagen geopend en merken aan de klanten dat ze blij zijn dat er toch een alternatief is, waar ze rustig en gezellig kunnen genieten van een hapje en een drankje, met eventueel leuk gezelschap.

Kapero is blij dat hun sterk team dit mogelijk heeft kunnen maken en danken dan ook iedereen voor hun toewijding aan dit project.

Foto’s: Kapero

Facebook101
Twitter
Follow Me
Tweet