Laatste nieuws:
Kris Peeters nieuwe uitbater café Volkshuis

Kris Peeters nieuwe uitbater café Volkshuis

Na een lange carrière in het onderwijs, was voor Kris Peeters hét moment om een nieuwe weg in te slaan gekomen. De horeca heeft hem altijd getrokken en nu is die tijd aangebroken.

24 jaar onderwijs

“Twaalf jaar heb ik voor de klas gestaan in de Potlodenschool en was er vier jaar directeur ”, vertelt Kris. “Daarna ben ik acht jaar afgevaardigd bestuurder geweest. Dan ben je verantwoordelijk voor alle scholen, van kleuter- tot middelbaar onderwijs, in Essen, Kalmthout en Wuustwezel. Een job die een termijn van vier jaar beslaat. Ik was met het laatste jaar van de tweede termijn bezig.”

Horecafamilie

“Na 24 jaar onderwijs vond ik het tijd voor iets heel nieuws. Niet zo nodig een negen tot vijf job, maar in ieder geval wel in een omgeving waar ik veel met mensen te doen kan hebben. Zelf ben ik heel sociaal en vind omgang met mensen erg belangrijk. Ik kom uit een horecafamilie, mijn ouders hebben twintig jaar in De Linden gewerkt en twintig jaar feestzaal Beekdal in Horendonk gehad. De horeca heeft me altijd getrokken en nu is het juiste moment gekomen.”

Vaste stek in Volkshuis

“Op Facebook zag ik de oproep voor een nieuwe uitbater voor café Volkshuis en heb er meteen op gereageerd, ondanks dat ik mijn job erg graag deed. Ik ben met diverse partijen in gesprek gegaan, zoals Van Oevelen, de partij en vorige uitbaters, om me breed te oriënteren. Het vooruitzicht om dagelijks met mensen te doen te hebben vond ik steeds aantrekkelijker. Van Oevelen en de partij wilden dat de mensen hun vaste stek het Volkshuis weer terug kunnen vinden en ik ben heel blij dat we tot een akkoord zijn gekomen.”

16 oktober

“Op 16 oktober om 13:00 open ik de deuren en over een paar maanden komt er een officiële opening, als ik hier helemaal ben ingewerkt. Ik verheug me er enorm op om iedereen te kunnen verwelkomen!”

NN

Facebook362
Twitter
Follow Me
Tweet