Laatste nieuws:
Winterdromen rond Kasteel Nieuwithof

Winterdromen rond Kasteel Nieuwithof

Winterdroom Brasschaat schakelt komende winter naar een intieme en betoverende versie in en rond Kasteel Nieuwithof aan de Essensesteenweg 29 in Maria-ter-Heide. Twee jonge Brasschaatse ondernemers, Eli Verheyen (30) en Stijn Lenaerts (26), slaan de handen in elkaar voor een pop-up concept met een lichtwandeling, winterbar en gourmet- & fondue-restaurant.

Laat je betoveren

Op en rondom het domein van het kasteel kan je je laten betoveren tijdens een feëerieke lichtwandeling, een primeur voor de gemeente Brasschaat. Gelokt door een vuurvliegje treed je binnen in een sprookjesachtige wereld vol mooie licht-kunstwerkjes. Op het terras van het kasteel heet Winterdroom iedereen welkom in een grote stretchtent, die helemaal in winterse sfeer wordt aangekleed en verwarmd met gezellige vuurtjes. Hier kan je terecht in het pop-up gourmet- en fonduerestaurant. Je bakt zelf je vlees, vis of veggiegerecht op Ofyr-vuren en geniet in jouw eigen tempo. In de authentieke winterbar kan je elke avond terecht voor lekkere drankjes, een heerlijke glühwein of dampende thee.

Winterdromen rond Kasteel Nieuwithof2

Winterdroom Brasschaat in en rond Kasteel Nieuwithof opent op 3 november de poorten en dooft uit op 14 februari 2024. De poorten van het kasteel staan open van donderdag tot en met zondag, telkens van 17 tot 23 uur. In de kerstvakantie gelden langere openingsuren.

Winterdromen rond Kasteel Nieuwithof3

Meer info op www.winterdroombrasschaat.be

MLH

Foto: © Freepik & Laagwater bvba

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet