Laatste nieuws:
Jack Woods vraagt zijn lief Daniëlla ten Huwelijk - DSC_1165u80c - Noordernieuws.be

Jack Woods vraagt zijn Daniëlla ten huwelijk tijdens muziekmiddag

Vandaag presenteerde countryzanger Jack Woods zijn nieuwe cd ‘Where Corn Don’t Grow’ in De Berk. De opkomst was groot en er was geen zitplaats meer te vinden.

Iedereen genoot van de zang van, natuurlijk, Jack Woods, zijn dochter Roxanne en andere gekende artiesten. Zoals Luc Kean, Eric Timmermans, Didier Joosen en Jef Brouwers. Geheel in stijl zocht een groep linedancers regelmatig de dansvloer op, maar ook anderen konden niet stil blijven zitten bij de bekende nummers. De muzikale omlijsting was zoals altijd in handen van Radio Palermo.

Tranen van ontroering

Natuurlijk was Daniëlle aanwezig, Jacks steun en toeverlaat met wie hij al drie jaar het leven deelt. Na een nummer dat hij speciaal aan haar opdroeg, ging Jack op de knieën om zijn Daniëlla ten huwelijk te vragen. Daniëlla was compleet overdonderd, maar haar antwoord was een volmondig ‘ja’! Tot grote ontroering van Roxanne, Jacks dochter, en het aanwezige publiek, waar veel tranen van ontroering kwamen.

Zowel muzikaal als romantisch kun je zeggen dat het een geweldige middag was!

Proficiat Jack en Daniëlla, we wensen jullie al het geluk van de wereld toe!

Fanpagina op facebook

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook76
Twitter
Follow Me
Tweet