Laatste nieuws:
Hoihoihoi, ik ben Chitto, gaan we spelen

Hoihoihoi, ik ben Chitto, gaan we spelen?

Voor we gaan spelen wil ik me even voorstellen: ik ben Chitto, ik ben vier jaar oud en mijn papa en mama waren een herder en een labrador staander.

Hoihoihoi, ik ben Chitto, gaan we spelen

Ik snap niet dat er dieren of mensen zijn die een slecht humeur kunnen hebben, dat bestaat bij mij gewoon niet. Alles is leuk en spannend. Hier bij Canina vinden ze me een superlieve hond, dat is toch een geweldig compliment? Omdat ik altijd zo enthousiast en actief ben, zijn kleine kinderen, katten, kippen,… geen goed gezelschap voor me. Die loop ik helemaal omver en dat wordt nu eenmaal niet gewaardeerd, maar er is iedere dag ook zoveel te doen en te verkennen! De dagen zijn gewoon te kort. Ik ben nu eenmaal heel erg actief, juist omdat ik alles zo leuk en interessant vind. Voor mij zou een actief baasje heel goed zijn, iemand die samen met mij wil gaan speuren, gewoon omdat hij of zij dat ook tof vindt. Vijvers en meren, ook zo geweldig.

Hoihoihoi, ik ben Chitto, gaan we spelen?

Ben jij ook zo actief en vind jij het ook leuk om samen op pad te gaan en dingen te doen? En ben jij net zo vrolijk als ik? Dan zijn we voor elkaar gemaakt, kom me maar gauw halen!!

Wil je meer weten over onze lieve, enthousiaste Chitto? Neem dan contact op met dierenasiel Canina!
Kievitstraat 40
2910, Essen
03/6771291

LW

Facebook81
Twitter
Follow Me
Tweet