hallo-ik-ben-laika

Hallo, mijn naam is Laika

Kent u dat? Je zit in een groep met rottweilers en ineens ontstaat er ruzie. Dan kun je over je laten lopen, maar je kunt jezelf ook verdedigen. Wat ik dus ook deed en prompt moest ik het huis uit. En ik hou eigenlijk helemaal niet van vechten, maar wat moest ik anders?

Laika

Ik hou van rust en lekker wandelen, al doe ik dat wel op mijn lamme tamme. Echt veel beweging hoef ik eigenlijk niet, ik ben bijna vijf jaar, ik vind het allemaal wel best. Andere honden doen me niet zo veel, ik vind ze niet allemaal aardig, maar vind jij iedereen aardig?

3

Ik woon alweer een poosje hier bij Canina, waar ik het heel goed heb. Ik weet dat ze hier van me houden en me een toffe hond vinden, die heel gemakkelijk is in de omgang met mensen. Maar ik zou dat ook heel graag bewijzen! Misschien mag ik jouw vriendinnetje wel worden en als je al een reu hebt is dat helemaal niet erg. Gezellig juist! Wil je meer over me weten en er zeker van zijn dat ik niet gejokt heb en dat ik echt een toffe meid ben? Neem dan contact op met Canina, dan kun je het zelf horen…

Laika

Dierenasiel Canina
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook42
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!