Laatste nieuws:
Hallo, mijn naam is Jef!

Hallo, mijn naam is Jef!

Weet je, het is me een raadsel dat als twee mensen samenwonen en dan besluiten uit elkaar te gaan, dat hun dier, ik in dit geval, dan maar naar het asiel moet! Snap jij het? Bovendien zeiden ze ook nog dat ik niet zo aanhankelijk zou zijn! Dan breekt je klomp toch? Hier bij Canina weten ze gelukkig wel beter.

Als iemand hier binnenkomt, eis ik eerst een kusje. Krijg ik dat niet, dan laat ik dat meteen weten. Alleen moeten ze dan altijd lachen, omdat ik net als een kitten klink. Ik heb geen stoere ‘MIAUW’. Maar het kusje krijg ik! En anders ga ik zelf wel knuffelen, dat is zo heerlijk hè, knuffelen. Maar niet aldoor, net zoals elke kat wil ik ook graag mijn rust. Naast knuffelen vind ik eten geweldig, daar kan je me voor wakker maken. Heerlijk.

Op sommige vlakken lijk ik wel een mens zeggen ze, omdat ik niet met alle katten kan opschieten. De ene vind ik super en van de ander moet ik niks hebben. Net zoals mensen hun voorkeuren hebben, die vinden ook niet iedereen aardig. Ik woon al een poos bij Canina en ik heb het hier geweldig. Maar toch, toch…. Er is niks dat het haalt bij een eigen thuis. Dat had ik, maar door het geruzie van die twee ben ik dat kwijtgeraakt. Misschien heb jij wel een fijn thuis voor me. Ik weet zeker dat we het prima kunnen vinden samen. Kom je me halen?

Wil je meer weten over lieve Jef? Neem dan contact op met dierenasiel Canina en ze zullen je alles over dit ventje vertellen.
Adres Canina:
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

Facebook40
Twitter
Follow Me
Tweet