Laatste nieuws:
Hallo lieve mensen, ik ben Trees

Hallo lieve mensen, ik ben Trees

Je moet niet van me schrikken als je me ziet. Ik ben een druktemaker en altijd heel enthousiast. Daar verschieten mensen wel eens van, maar ik bedoel er niks kwaads mee.

Zo begroet ik gewoon iedereen en als ze dan bij me komen ga ik meteen op mijn rug liggen. Zodat ik geaaid kan worden, ook op mijn buik. Warme, lieve handen die me kroelen, wat wil een hond nog meer? Ik kan daar gewoon geen genoeg van krijgen, zelfs als ik aan het wandelen ben wil ik graag knuffelen. Niet dat ik zo van wandelen hou, integendeel. Eigenlijk ben ik een beetje lui en lig maar het liefst op de zetel of in mijn mand, erg hè?

Als je gaat wandelen kom je ook altijd andere honden tegen. Die vind ik best aardig, maar thuis hoef ik ze niet. Ik zal je een geheimpje vertellen: ik ben een beetje jaloers en wil gewoon de enige hond in huis zijn. Zodat mijn baasje helemaal van mij is, zoals ik helemaal van hem ben.

Ben jij op zoek naar een vriendinnetje dat liever bij je op de zetel ligt of gewoon bij je zit, dan dat je er uren mee moet gaan wandelen? Misschien wil je dan wel met mij op de zetel zitten en mijn buik aaien. Wat zouden we daar samen van genieten! Kom je me halen?

Wil je meer weten over onze lieve Trees? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, we zullen je alles over deze knuffelaar vertellen.

Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

Facebook34
Twitter
Follow Me
Tweet