Laatste nieuws:
Martine de Weerdt columns 2022

Geen paaseieren in onze hof, of toch?

Mijn vriend is gene gewone, er is een serieuze hoek af. Er zijn zelfs zoveel hoeken af dat hij een paasei is.
Af en toe breekt dat paasei open en dan komen er de meest waanzinnige zaken uit. Ik kijk niet graag series, maar “The Block Australia”, vind ik geweldig. Seizoen 2021 werd de afgelopen weken weer uitgezonden. Dit had ik met spanning een enthousiasme gevolgd. Mijn vriend zag enkel de laatste afleveringen. Dus gisterenavond nestelden we ons in de zetel om de allerlaatste aflevering te bekijken, namelijk de veiling. JP kwam plots op het lumineuze idee om er een weddenschap aan vast te knopen. Wie won The Block 2021? Hij koos voor Mich en Mark en ik voor Jesse en Kirsty Lee, want we mochten niet hetzelfde kiezen, zei hij. Als hij won, dan moest ik op hoge hakken en naakt door de tuin wandelen. Hij leek vrij zeker van zijn zaak en onderbouwde zijn keuze bij mijn vragende blik Eerder deze week zag hij nog een ander koppel winnen. Het koppel waarvoor hij nu koos, had geen enkele kameroplevering gewonnen. Dus ik was vrij zeker van mijn zaak en ging de weddenschap aan. Maar Mich en Marc wonnen onverwacht de finale en ik kon op hoge hakken naakt een rondje maken door de tuin. Meneer genoot met grote glimlach van zijn gewonnen weddenschap… Nadat ik achteraf in mijn nachtkleding op de bank nog zat op te warmen zei het lief: “Zeg lief, in alle eerlijkheid ik had de finale eergisteren al gezien…”

Martine de Weerdt

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet