Laatste nieuws:
Essense toneelgroep Pinokkelijn speelt blijspel 'Kat in de zak'

Essense toneelgroep Pinokkelijn speelt blijspel ‘Kat in de zak’

De komst van een jongeman doet alle hoofden op hol slaan. Is hij de operazanger die Julie en haar vader onsterfelijke roem moet bezorgen? Of is hij alleen maar een lichtzinnige charmeur? Stiekeme afspraakjes, vergissingen en misverstanden sturen alles in de war, met hilarische toestanden tot gevolg. Wie een kat in een zak koopt moet daar niet over mauwen!

Boulevardkomedie

Kat in de zak is een pittige boulevardkomedie uit de Belle Epoque, van de Franse schrijver Georges Feydeau. De lichte pikante humor is tijdloos en daarom blies Toneel Pinokkelijn het stof eraf en brengt het stuk nu opnieuw. Het wordt gespeeld door Jan Meeusen, Herman Dufraing, Marijke Schoeters, Sanne Clous, Eddy Mertens, Gilberte Verbeeck, Kevin Van der Sommen en Luc Brosens, in een regie van Paul Ruys.

Essense toneelgroep Pinokkelijn speelt blijspel 'Kat in de zak'

De voorstellingen zijn in Zaal Rex, Spoorwegstraat 11, Essen op vrijdag 8 november, zaterdag 9 en zaterdag 16 november, telkens om 20:00. Op zondag 17 november is er een matineevoorstelling om 15:00.
Kaarten kosten €10,- en zijn te verkrijgen via de website www.pinokkelijn.be, mail info@pinokkelijn.be, tel nr. 0472 56 79 03 of de spelers.

KV

Facebook27
Twitter
Follow Me
Tweet