Essense studentes richten coronaproof studieruimte in

Essense studentes richten coronaproof studieruimte in

In deze coronatijden is thuis studeren niet altijd vanzelfsprekend. Uit onderzoek blijkt dat heel wat studenten extra moeilijkheden ondervinden en een gebrek aan motivatie ervaren door de lockdown.

Marijke Goosen, Femke Van Wezel en Elke Goosen willen studenten graag helpen hun motivatie terug te vinden zodat ze slagen voor hun examens! Daarom zorgen zij ervoor dat studenten op een comfortabele manier in het bijzijn van elkaar kunnen studeren, uiteraard coronaproof! ‘De gemeente richt zoals elk jaar studieruimtes in, maar ook wij willen ons steentje bijdragen,’ zeggen de jongedames.

Kan je je thuis niet goed concentreren of studeer je liever met anderen? Dan kan je vanaf zaterdag 30 mei terecht in de grote zaal van het Volkshuis. Tot en met 5 juli zijn er dagelijks twintig studieplekken beschikbaar voor studenten, telkens van 09:00 tot 18:00. Er wordt gewerkt met een reservatiesysteem. Dat wordt verplicht door de overheid als gevolg van de coronamaatregelen. Er wordt gezorgd voor water, koffie, thee en een gezond tussendoortje (gratis). Er is ook wifi beschikbaar.

Heb je een plekje gereserveerd, maar kan je toch niet komen, dan vragen de studentes om het te laten weten. Liefst de dag op voorhand door een mailtje te sturen naar essensstudentenhuis@gmail.com. Zo kunnen ze jouw plaats zeker nog aan een andere student geven.

Je kan vanaf nu reserveren voor de periode van zaterdag 30 mei tot zondag 7 juni. Vanaf zaterdag 6 juni kan je een plaats reserveren voor de week nadien!

De studentes danken vzw Het Volkshuis en sp.a-JijMaaktEssen die de grote zaal van het Volkshuis gratis ter beschikking stellen, én het drinken en fruit zullen voorzien!

Facebook106
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!