Laatste nieuws:
Brandweerzone Rand organiseert uniek fotomoment voor kinderen

Brandweerzone Rand organiseert uniek fotomoment voor kinderen

Het gebeurde wel vaker, dat ouders foto’s van hun kinderen bij een brandweerwagen kwamen maken. Zo hadden ze exclusieve beeltenissen voor de communie of het lentefeest, maar daarvoor moest je wel iemand kennen bij de brandweer.

Fotosessie

Het idee om dit breder te organiseren, kwam van een andere Brandweerzone, waar dit al langer gebeurt. Daarom wordt er op zaterdag 19 maart van 13:30 – 16:30 een fotosessie bij Brandweerzone Rand voorzien, waar ouders foto’s van hun kinderen kunnen komen maken. De kinderen dienen hiervoor wel voor ingeschreven te zijn. Dat kan via deze link. Als er veel inschrijvingen zijn, zal een extra voertuig voorzien worden. Bij goed weer is de sessie buiten en anders wordt er binnen een wagen opgesteld.

Regelmatig op zoek naar nieuwe mensen

“De politie zal er ook zijn met een wagen, net als de ambulance, onder voorbehoud natuurlijk dat er geen oproepen zijn”, vertelt Marc Schevelenbos. “De brandweer is regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. Op deze middag kunnen we de ouders informeren wat het inhoudt om bij de brandweer te werken en wat de procedures zijn om erbij te komen. Met alle info hopen we zo geïnteresseerden te vinden, die ons hechte team komen versterken. De middag verloopt coronaproof, omdat we uitval bij onze brandweerlieden willen voorkomen. Inschrijven kan tot vrijdagavond 18 maart.”

Praktisch

Wanneer: zaterdag 19 maart van 13:30-16:30
Waar: Heuvelplein 23, Essen
Inschrijven via: https://forms.gle/tKb1yFYNfJXnJMjG6

Foto: Noordernieuws.be

NN

Facebook33
Twitter
Follow Me
Tweet