Essener Muzikanten - (c) noordernieuws - 2018 - DSC_9217u75

Enorme belangstelling voor Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten

Parochiecentrum Staatsie puilde uit van de bezoekers die van het Nieuwjaarsconcert van De Essener Muzikanten kwamen genieten. Zitplaatsen waren er niet meer en staplaatsen waren ook schaars.

Genieten

Onder leiding van dirigent Alex Rommers kwam er een breed scala van Moravische volksmuziek aan bod, waar het hele publiek duidelijk erg van genoot. Na de pauze trad Morava uit Tilburg op en ook dit orkest bracht een geweldig repertoire ten gehore.

Alex Rommers
Alex Rommers
Internationale bekendheid

De Essener Muzikanten genieten nationaal en internationaal een behoorlijke bekendheid, maar ondanks dat zijn ze in hun thuisstad Essen niet zo gekend. Om hier verandering in te brengen zal de blaaskapel meerdere concerten in Essen en omgeving gaan verzorgen. Hou daarom de agenda in de gaten, zodat ook u kan genieten van de geweldige muziek die zij brengen.

Agenda

Het volgende concert staat in ieder geval al gepland: op 4 maart vanaf 12:00 in Parochiecentrum Staatsie, Kerkstraat 62, Essen. Als gastkapellen zullen ook optreden Die Bayrische Dorfkapelle, de Zuid Nederlandse Blaaskapel en Die Waldrum Musikanten. Voor een muzikale middag genieten!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook111
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!