Martine de Weerdt

Een bibberend gegeven

Er wordt veel in het werk gesteld om alles sneller en sneller te laten verlopen. Als je 20 jaar terug in tijd zou kunnen gaan en je zou je gsm op de tafel van een familiefeestje gooien, dan zouden ze raar opkijken. Als je daarbij nog zou uitklaren dat je met diezelfde smartphone thuis de verwarming hoger of lager kan zetten, zelfs in de gaten kan houden of je kinderen aan het studeren zijn en demonstreren hoe je van op dat feestje je oven kan aanzetten, dan zou pas de verbazing bij meerderen af te lezen zijn.
Dan heb je het nog niet over de nieuwe wagens gehad die uit zichzelf remmen als er iemand onverwachts oversteekt. Het spaart levens en tijd, waardoor men nog sneller op het punt kan komen waar men wil zijn. Nog te zwijgen over het feit dat je wagen nu zelfdenkend kan parkeren en je hierdoor het raakvlak van voor- en achterbumper van uw mede geparkeerden gegarandeerd vermijdt. Ook hierdoor komt u sneller op het punt waar je wilt zijn.
Niet alleen de techniek van wagens of telefoontjes evolueren sneller dan de foetus van een muis, ook vibrators worden tegenwoordig van technische snufjes voorzien. De nieuwste snufjes blijken zeer indrukwekkend en makkelijk in gebruik, dankzij een verduidelijkende ‘hand’leiding. Deze reclamecampagne hoorde ik afgelopen week op de radio. U hoort me al komen zeker?
Jawel, ook hierdoor komt ge sneller op het punt waar ge wilt zijn en vooral hier staat de techniek letterlijk en figuurlijk niet stil.

Martine de Weerdt

Facebook120
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!