Laatste nieuws:
Afvallen en op gewicht blijven met Cambridge Weight Plan - Consulent en Personal Coach Gert Van Landuyt

Cambridge Weight Plan: afvallen en op gewicht blijven!

Wil je onder begeleiding op een verantwoorde manier afslanken? Dan is het Stappenplan van Cambridge Weight Plan (CWP) zeker iets voor jou! Als zelfstandig consulent en ex-privé kok deelt Gert Van Landuyt graag zijn ervaring en helpt en begeleidt mensen die uit evenwicht zijn wat betreft eetgewoonten.

De personal coach maakt het verschil

“Worstel je met je gewicht, kan je moeilijk tijd vinden om gezond te koken of ben je de weg kwijt in dieetland? Als persoonlijke coach stel ik een stappenplan op, voor jou op maat geschreven en begeleid je graag naar een gezond gewicht met een blijvend resultaat. Gezonde voeding komt al snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je een heerlijk en gevarieerd dagmenu samenstellen.”

Begeleiding door Gekwalificeerd Consulent

“Als gekwalificeerd en onafhankelijk consulent is het mijn doel, met mijn culinaire kennis als kok, mensen te helpen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Snel, efficiënt en verantwoord afslanken met een goede begeleiding, om nadien bewust te kunnen genieten. Ook mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, dankzij de extra opleiding die ik genoot.”

Gert Van Landuyt - Cambridge Weight Plan - Diabetes consulent

Historie Cambridge Weight Plan

De ontwikkeling van ‘The Cambridge Diet’ heeft in totaal acht jaar in beslag genomen. Het wordt daarom wel eens het best onderzochte dieet ter wereld genoemd. Wist je dat het Cambridge Dieet al meer dan 35 jaar succesvol wordt toegepast in Engeland? Het is nu ook wereldwijd aan een continue opmars bezig.

Belangrijkste kenmerken

De drie belangrijkste kenmerken van CWP zijn:

  • opvallend gewichtsverlies;
  • gezond en dus veilig;
  • voor de ‘afvaller’ een formule die makkelijk te accepteren is door zijn eenvoud en de variatie in smaak.
Van diëten naar eten
“Tijdens een intake gesprek bepalen we samen welke stap het beste bij jou past! Er is voor ieder een Stap die past: van alleen 4 CWP producten per dag tot 2 CWP producten, een portie groente, eiwit, fruit en graanproducten. Groenten gaan een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter. In een handig boekje staan alle stappen uitgelegd, met daarbij de tabellen waar je uit kunt kiezen, tips voor het dagmenu en recepten. Nadat je je doel hebt bereikt volgen nog de stabilisatie fase en de gewichtsbeheersing. Beide van groot belang om je bereikte resultaat te kunnen behouden!”
 

Onder begeleiding snel, efficiënt en verantwoord afslanken, om nadien bewust te kunnen genieten!

Gezond en lekker gaan uitstekend samen!

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012). In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Cambridge stappenplan - Gert Van Landuyt
Het Cambridge Stappenplan

Assortiment Cambridge Diet

De Cambridge Diet vervangmaaltijden, die in de schaduw van de universiteit van Cambridge ontwikkeld werden, dienen als hulpmiddel. De maaltijden zijn in regel met de Europese wetgeving, bevatten alle bouwstoffen die een gezond lichaam nodig heeft en staan garant voor een veilige maaltijd. Extra vitaminen of mineralen zijn dus overbodig. Deze maaltijden zijn exclusief te verkrijgen bij de consulent, in een mooi uitgebreid gamma en aan zeer democratische prijzen. Cambridge Weight Plan is dus geen proteïne dieet, geen crash dieet, maar een volwaardige lange-termijn oplossing! Er zijn programma’s met 2, 3 of 4 maaltijdvervangers per dag met een zeer breed assortiment: shakes, soepen, repen, maaltijden, smoothies en pap. De producten zijn per stuk verpakt waardoor je heerlijk kunt variëren!

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

Je leert over de 7 gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Gert geeft je de hulp die je nodig hebt om je leven blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op gezonde manieren te bereiden.

Gratis begeleiding

Heb je interesse om het Cambridge Weight Plan te volgen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek vertelt Gert je alles over het programma, wat het beste bij je past en bespreken jullie samen het gewenste doel. Het intakegesprek maakt deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en iemands persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden. In de periode dat je vervangmaaltijden afneemt, is de begeleiding kosteloos.

Gert Van Landuyt
Huybergsebaan 56
2910 Essen – Wildert
Alleen op afspraak, tel. 0496 074 274
info@deprivekok.be

Meer info vind je op de website van Gert

Durf jij je BMI te berekenen? Dat kan op www.cambridgeweightplan.be.

Facebook24
Facebook
Twitter
Visit Us