Laatste nieuws:
Jeannine Douws - Column

Dierenbeulen zijn zwaar gestoorde wezens

Mij weer kwaad aan ‘t maken. Ik word ziek en misselijk van al die mishandelde dieren. Ik denk dat er meer psychiatrische instellingen moeten komen. DIERENLEED in alle vormen van het woord.
Waar ik nu misselijk en onvoorstelbaar ziek van wordt, is van die klojo’s, man of vrouw, want de ene is niet uit te sluiten voor de ander, die het nodig vinden hun dieren, éénder welk dier, hun moedig (sic) verminkingsgedrag te laten ondergaan en het dan nog te delen op FB. Dat is echt ziekelijk. Ik neem aan dat je geen dieren wil, koop ze dan niet en geef ze niet cadeau. Dat je ambras hebt met je wederhelft, dat je zonder twijfel psychotisch bent, zonder twijfel karakterloos en zonder twijfel een eikel bent, zonder twijfel een minderwaardigheidscomplex hebt, zonder twijfel geen eigenwaarde hebt, zonder twijfel een klootzak bent van de eerste orde, zonder twijfel rijp bent voor de psychiatrie, zonder twijfel DE man of vrouw bent die zijn wil wil opdringen aan een weerloos wezen omdat je zonder twijfel onvoldoende karakter hebt je eigen soort het hoofd te bieden. Jezelf zonder de minste twijfel minderwaardig voelt en in mijn ogen zeker het rotste van ’t rotste karakter hebt, gestoord bent, geestelijk ziek bent, of handelt uit stierlijke verveling, slechte familie hebt, gedronken hebt en er iets in je hoofd mankeert. MAAR van weerloze dieren blijf je af.
Het is zo verschrikkelijk gemakkelijk een dier te mishandelen, kwetsen, verbranden, levend in een zak steken en achterlaten, verzuipen, blauw of groen verven, met een ijspriem steken, achterlaten in één of ander bos als je met vakantie gaat. Eigenlijk veel te veel en veel en veel te gruwelijk om op te noemen, maar het is een feit dat degene die dieren dat aandoet volledig karakterloos is, dom is, gebrek aan eigenwaarde heeft en machteloos is, typerend voor zulk een idioot. Ik neem volledig aan dat je als idiote macho door het leven wil gaan, maar kies dan je eigen gelijke tegenstander waar je waarschijnlijk te bang en te laf en te schijterig voor bent. Ik hoop in de grond van mijn hart dat de paardenbeul, diegene die gif strooit voor honden en katten, vallen zet voor vossen, katten, eekhoorns en noem maar op, hulp zoekt. Want die klojo’s hebben het verschrikkelijk hard nodig. Zulk gedrag hoort thuis in de psychiatrie. Het is een teken van machteloosheid en oneerbiedigheid voor ieder levend wezen.
Om héél kort te gaan, jullie dierenbeulen hebben niet het minste recht om op jullie luie, lekkere verknoeide kont verder te leven en dan nog het lef hebben het op FB te zetten, stoer (sic) dat jullie zijn. Jullie zijn in mijn ogen HET uitschot van de maatschappij.

Een woedende Jeannine

Facebook390
Twitter
Follow Me
Tweet