Laatste nieuws:
heet en gereed

De Witte van Sichem

Er werd me door een superlieve klant gevraagd of ik mee in hun partij wilde stappen, de CD&V nota bene. Ik kon het amper geloven. Dat is zowat hetzelfde als aan een kleurenblinde vragen om de zwarte en blauwe sokken te scheiden. Onwaarschijnlijk dus. Doch, Maggie De Block als boegbeeld voor gezondheid? Dat is ook niet echt geloofwaardig.
Soit, ik zou het sowieso helemaal naar de klote doen, omdat ik: a) zonnepanelen zou uitdelen, b) voor elke horecazaak een oplaadpaal, c) isolatie aan iedereen zou uitdelen op kosten van de regering, d) ik zou de pensioenen verhogen, e) het eten dat over data is goedkeuren voor verdere consumptie. Je hebt meer overlevingskansen als je een potje yoghurt over datum opeet dan dat je geopereerd wordt in een ziekenhuis. Omdat er in dat potje betere bacteriën zitten dan in menig operatiekwartier (van horen zeggen, dit voor het kritisch publiek onder ons), f) ik zou elke politieker voorzien van gratis condooms. Dan doen ze ook eens iets van zichzelf in het zakje van een ander.
Moraal van dit verhaal, ik zou alles weggeven en bij de volgende verkiezingen iemand anders het gat laten dichten. Maar als ik dat allemaal wil doen… Dan werd ik waarschijnlijk door de verkeerde partij gevraagd, vraag het maar aan de broer van de Witte van Sichem.

Martine de Weerdt

Facebook59
Twitter
Follow Me
Tweet