dahaag-ik-ben-liefie

Dahaag, ik ben Liefie

Leuke naam heb ik, vind je niet? Maar ondanks dat ik zo heet, ben ik geen allemansvriendinnetje.

dahaag-ik-ben-liefie

Ik ben nu één jaar en voordat ik bij Canina ging wonen kwam ik uit een ander asiel en was erg angstig. Ik hield me afzijdig en heb, voor ik hier woonde, geleerd mensen niet zomaar te vertrouwen. Het is me al gauw te druk, dan kan ik het niet overzien en kruip ik angstig weg. Ik ben een kattinneke dat het liefst één baasje heeft en dan bij voorkeur een wat ouder iemand: heerlijk rustig en vertrouwd.

dahaag-ik-ben-liefie

Dat lijkt me zo fijn, om dan al je liefde te kunnen geven en niet bang te hoeven zijn over wat er achter je rug gebeurt. Want ik weet van mezelf: als er dan een ander mens binnenkomt, kruip ik weg om het van een afstandje te bekijken. Andere katten, die vind ik zo tof, ik ben nog nooit een kat tegengekomen die ik niet mocht!

dahaag-ik-ben-liefie

Ik ben een echte lekkerbek en een grote kroeldoos. Misschien ben jij die rustige persoon wel, die ik helemaal kan vertrouwen en waar ik lekker bij kan gaan liggen en die me dan misschien wat lekkers voert. Zodat we van elkaar kunnen genieten, in alle rust. En als er andere katten zijn dan kan ik daar, tussen het kroelen door, fijn mee spelen.
Kom jij me halen?

Wil je meer weten over Liefie? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291
We zullen je graag alles over dit lieve poesje vertellen!

LW

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!