Laatste nieuws:
compleet-verbouwde-bar-choc-opent-met-nieuw-interieur

Compleet verbouwde Bar-Choc opent met nieuw interieur

Vijf maanden heeft de verbouwing van Bar-Choc geduurd. Bijna het hele interieur werd verwijderd, vernieuwd en aan de hedendaagse standaard aangepast. Ook alle elektrische bedrading, inclusief zekeringkasten, werden vervangen. Zelfs de naam kreeg een toevoeging en het danscafé heet nu Bar-Choc 3.0, omdat het de derde keer is dat het in een nieuw jasje werd gestoken.

Party Warriors
Party Warriors
Nieuwe inrichting

Donderdag 15 december was de openingsavond voor de vrienden en bekenden. Vrijdagavond ging de vernieuwde Bar-Choc open voor het grote publiek en die eerste openingsdag was ieder geval een instant succes! Iedereen was laaiend enthousiast over de nieuwe inrichting en het feesten ging zoals vanouds weer tot in de vroege uurtjes door.

Nico De Prest en Ingrid Walus
       Nico De Prest en Ingrid Walus
Superdruk!

“Het was echt superdruk”, vertellen Ingrid Walus en Nico De Prest. “Iedereen vond het een enorme verbetering: Luchtiger, ruimer, plezanter. We hebben bereikt wat we wilden en niet alleen wij zijn supertevreden, het personeel en de klanten zijn het ook!”

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook83
Twitter
Follow Me
Tweet