Laatste nieuws:
De historie van carnavalsvereniging Den Heikant

Carnavalsvereniging Den Heikant zoekt lid voor de Raad van Elf

Het is algemeen bekend: na 22 jaar is carnavalsvereniging Den Heikant weer opgestart.
Nadat Silvio Van Oevelen en Kris Dingemans afgelopen carnaval bij de prijsuitreiking tussen pot en pint besloten: volgend jaar staat Den Heikant hier ook, zijn ze meteen in actie gesprongen.
“De dag na de beslissing zijn we ons al gaan oriënteren bij carnavalsverenigingen Den Uil en Staesie, om info in te winnen over hoe een plaats te vinden en welke technieken en materialen te gebruiken.” vertelt Silvio.

Iedere wijk heeft ook zijn eigen kleuren, de kleuren van Den Heikant zijn groen en paars geworden. “Het groen werd al gebruikt door de vroegere vereniging Den Heikant, maar wij kozen als aanvullende kleur paars.” legt Kris uit, “Het paars van de heide, waar de naam naar verwijst.”
“Daarna zijn we bij voorzitter Jaak Naulaerts gaan informeren wat er allemaal bij komt kijken. Er moet ook iemand van de vereniging in de jury zitten en elke wijk moet een Raad van Elflid afvaardigen. We hebben nu zes bouwers, daar gaat er één van in de jury zitten. Maar we hebben nog geen raadslid, daar zijn we heel actief naar op zoek!”

Zou jij raadslid willen worden van carnavalsvereniging Den Heikant en van het carnaval in zijn totaliteit genieten en meebeleven? Wil je meer weten of je juist aanmelden? Klik dan hier voor de facebookpagina van carnavalsvereniging Den Heikant!

LW

Facebook24
Twitter
Follow Me
Tweet