Laatste nieuws:
dirk-debacker-een-bemind-man-is-heengegaan

Dirk Debacker, een bemind man is heengegaan

Vanochtend ontvingen wij het trieste bericht dat Dirk Debacker, de oprichter en beheerder van Ge zijt van Essen… is overleden. Dirk vocht allang tegen zijn ziekte, maar moest het gevecht uiteindelijk opgeven. Met zijn lieve vrouw Karin aan zijn zijde, heeft Dirk afscheid moeten nemen van het leven.

Wij kennen Dirk als een serieuze, integere man met oprechte belangstelling voor zijn medemens. Een ware leider, die een groep van meer dan 4600 leden altijd in de juiste richting wist te sturen en de lieve vrede wist te bewaren. Ook persoonlijk hadden we veel contact met Dirk, contacten die altijd prettig en onderhoudend waren en waar ook een oprechte vriendschap uit is ontstaan. Het overlijden van Dirk brengt een groot gemis met zich mee, op alle vlakken.

Wij zullen Dirk heel erg missen en wensen zijn vrouw Karin, zoon Ben, schoondochter Kelly en de rest van de familie heel veel kracht en sterkte toe, in deze zeer zware tijd.

Redactie Noordernieuws

Facebook207
Twitter
Follow Me
Tweet

3 Reacties

 1. Innige deelneming aan Karin en heel de familie, en wij zullen hem allemaal missen; hij was een lieve vriend!
  Anny.

 2. Maria Merveillie

  Ik Maria Merveillie samen met m’n vriendin Anneke Gabriels delen de familie ons oprecht en innig medeleven mee in deze moeilijke tijd.

 3. Ik kende Dirk enkel van FB,,maar weet dat hij een zeer goed mens was. zo erg dat die vreselijke ziekte toch heeft gewonnen .Jullie hebben samen zo gestreden ! Dirk zal enorm door vele mensen gemist worden,we zullen hem steeds gedenken.
  Heel veel sterkte en moed om dit heengaan een plaats te geven.
  Voor jou Karin en voor jullie zoon en schoondochter en heel de familie,,,we sturen jullie een warm hart .