Laatste nieuws:
Essense schoolkinderen en Popkoor Akkoord zingen in concert - Can You Feel It

Bomvolle zaal bij concert ‘Can you feel it’!

Meer dan 400 belangstellenden kwamen naar de sportzaal bij het College om te genieten van het concert ‘Can you feel it’.

Het koor, onder leiding van Pauline Grootenboer, bestond uit 120 volwassenen en kinderen: Popkoor Akkoord uit Roosendaal en leerlingen van Essense scholen. Er was geen generale repetitie geweest, maar ondanks dat wisten ze een indrukwekkende show neer te zetten en zongen ze de sterren van de hemel.

Links Pauline - Essense schoolkinderen zingen Can You Feel It
Links Pauline
Gastoptreden Josefien Derijcke

Er was ook een gastoptreden van Josefien Derijcke. Josefien speelt de hoofdrol in de musical ‘Annie’ en trad al acht keer op in Gent, Oostende en Heerlen (Nederlands Limburg). In februari treedt ze acht keer op in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Josefien - Essense schoolkinderen zingen Can You Feel It
Josefien
Opbrengst naar woonzorgcentrum De Bijster

Elk jaar gaat de opbrengst van het concert naar een goed doel en dit jaar wordt de opbrengst geschonken van WZC De Bijster. Een schenking die zeer welkom is en integraal gebruikt zal worden ten voordele van de bewoners.

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook104
Twitter
Follow Me
Tweet