Zing je mee? Concert door Essense schoolkinderen

Zing je mee? Concert door Essense schoolkinderen

Op zaterdag 25 januari geven tientallen Essense schoolkinderen, in samenwerking met Popkoor Akkoord en een live combo, een concert waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan woonzorgcentrum De Bijster. De kinderen zingen moderne popnummers en zullen ook samen met het volwassen popkoor optreden. Josefien Derijcke, bekend als hoofdrolspeelster in de musical Annie, verzorgt een gastoptreden tijdens dit concert.

Zing je mee? Concert door Essense schoolkinderen

Wil je graag meezingen?

De kinderen van diverse lagere scholen zijn al geruime tijd aan het oefenen voor deze show. Maar ook andere kinderen uit Essen hebben de kans om mee te zingen! Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud en wil je graag mee zingen bij de show ‘Can you feel it’ op 25 januari, geef je dan op via een mail: schoolkoren.essen@gmail.com. Op zaterdag 11 januari en zaterdag 18 januari worden er twee workshops gegeven bij De Torteltuin in Essen (van 10:30 tot 11.30 uur) om iedereen klaar te stomen. De teksten en oefenlinks worden vooraf via mail verstuurd. Meer informatie is te verkrijgen bij Pauline Grootenboer. Stuur een berichtje via Facebook of naar het mail-adres: schoolkoren.essen@gmail.com. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol!

Kaarten voor het concert zijn voor 5 euro te koop bij Bakkerij Van Bedaf of via het secretariaat van de lagere scholen Mariaberg en College.

Concert Can you feel it

Wanneer: zaterdag 25 januari 2020, 16.00 – 17.30 uur
Waar: Sportzaal College Rouwmoer, Essen

PG

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!