Laatste nieuws:
Weer aanhouding na steekincident

Weer aanhouding na steekincident

De politie heeft zondag 8 december 2019 omstreeks 14.45 uur op de Raadhuisstraat een 20-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekincident in de hal van een woning. Een 34-jarige man liep daarbij snijwonden op het hoofd en armen op.

Door meerdere mensen aangevallen

Een politieman die zondagmiddag door de Raadhuisstraat reed, werd gewenkt door mensen dat er iemand mishandeld werd in een woning. Hij trof op straat een Poolse man aan die middels een tolk vertelde dat hij door meerdere mensen aangevallen was. Een van die aanvallers zou daarbij met een mes gestoken hebben. Hij had zich verweerd maar liep toch meerdere verwondingen op. De mishandeling had plaats gevonden in de hal van een woning aan de Raadhuisstraat. De politieman trof daar enkele bloedspatten aan op de muur. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld in een ambulance. Tijdens de behandeling wees hij een omstander aan die volgens hem met het mes gestoken zou hebben. Deze man is als verdachte aangehouden.

Aangifte

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij in verband met een overlijden in de familie enkele dagen naar Polen was geweest. Bij terugkomst kreeg hij ruzie met andere bewoners, omdat zijn kamer inmiddels al aan iemand anders was toegewezen. Daarbij werd hij door hen geschopt en geslagen en door een van hen meerdere keren met een mes gestoken. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook75
Twitter
Follow Me
Tweet