Laatste nieuws:
Twee aanhoudingen na steekincident

Twee aanhoudingen na steekincident

De politie heeft zaterdag 23 november 2019 aan het begin van de avond twee jonge mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Amethistdijk. Beide mannen raakten daarbij gewond. Het gaat om inwoners van Roosendaal van 23 en 17 jaar oud. De politie zoekt getuigen van het incident.

Opengetrapte tuinpoort

De aanleiding voor het steekincident ligt vermoedelijk in een discussie over een opengetrapte tuinpoort. Een 61-jarige vrouw uit Roosendaal had rond 18.00 uur een aantal jongens aangesproken op het feit dat haar tuinpoort was opengetrapt. Toen haar 23-jarige zoon zich in het gesprek mengde, liep de situatie uit de hand en ontstond een steekincident, waarbij één van de jongens (een 17-jarige inwoner van Roosendaal) en de 23-jarige man steekwonden op liepen. De 23-jarige man is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwonding behandeld en daarna aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling en meegenomen naar het politiebureau. De 17-jarige jongen moest per ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd en is zaterdagavond in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling.

Getuigen gezocht

De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen van het opentrappen van de tuinpoort, van het gesprek daarover en van het incident dat daarna volgde en dat uitmondde in het steekincident. Hebt u informatie, camerabeelden, … neemt u dan alstublieft contact op met de politie. Dat kan via:

– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Bron: Politie.nl
Foto: Pxhere

Facebook53
Twitter
Follow Me
Tweet